Ваше місто
Кошик0
ПРО НОВЕ І КОРИСНЕ
26 Квітня

Ми продовжуємо годувати ЗСУ та відкриваємо замовлення на сайті

Привіт, друзі.

На зв'язку Наталія Подоба, власниця сервісу.  

Минуло більше двох місяців з початку повномасштабного вторгнення російських загарбників. Триває наша найдовша і найважливіша зміна. Разом ми не просто вистояли – щодня завдяки вашій фінансовій підтримці ми робимо більше і краще. 

З перших днів бойових дій ми розгорнули волонтерську роботу та приготували майже 210 000 порцій гарячої, різноманітної та свіжої їжі.

Годували волонтерів вокзалу та персонал Укрзалізниці, поліцію та саперів, прикордонників та тероборону. ЗСУ та цивільних. Щасливі бути у Києві, поруч у нашій спільній боротьбі та праці.  

Наша доставка спритна та мобільна, і кожного разу ми тішимось, коли додаємо +5, а й іноді +50 порцій до щоденного обсягу. Гуртуємося із постачальниками, щодня азартно знаходимо нові можливості. Тішимося продуктам від фермерів та стабільним закупкам у місцевому АТБ. Готуємо все – від душевних борщів та гречки з цибулькою до автентичних плову та спагеті болоньєзе. 

Наша головна новина – ми готові відновити роботу сервісу та відкрити замовлення через сайт.

Ми повертаємо готові домашні страви та індивідуальні раціони. Будемо робити те, що в мирний час вдавалося нам найкраще – розвантажувати ваш побут, дарувати вільний час та зігрівати смачною їжею. Можливість заробляти самим – наш внесок в національну економіку, сплату податків та комунальних. У перемогу, складену із тисяч маленьких кроків. 

Підтримайте нас у закупівлі продуктів та пакування: 4149629319072377 Подоба Наталія

Розкажіть про нас тим, кому ми можемо стати у пригоді – на волонтерських засадах чи як сервіс 

Читайте наші новини та звіти у facebook.

Піклуйтеся про свій особистий фронт та тримайте стрій разом із нами. 

До перемоги ❤️